This is an old revision of the document!
Konuşulan kişi parayı yatırdığında da bağlantı kesildi. Randevu yerine giden erkek ise saatlerce beklemesine rağmen gelen olmadı. Çete, ayrıca bazı arayan erkeklere beğenilen kadınla evlendirme vaadiyle form doldurttu. Hesaplara yatırılan paralar da bazen banka şubesinden bazen de banka ATM’lerinden çekildi. Çetenin, internet sitelerinde yer verdikleri paketlere göre para aldığı belirlendi. Akşam yemeği paketi için 2 ile 5 bin TL para alınırken, evlilik paketi için 50 bin TL civarında para aldıkları anlaşıldı. Formun doldurulmasının ardından da çetenin kadın üyesi kendisine albümdeki kadın izlenimi vererek görüştüğü kişiden yüklü miktarda para istedi. Çetenin şu ana kadar tespit edilebilen vurgununun 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu öğrenildi. Çeteyle ilgili şu ana kadar 18 erkek şikâyetçi olurken, jigolo olma vaadiyle dolandırıcılık yapan çetelerin eline düşen erkekler gibi, aile ve yakın çevrelerine deşifre ve rezil olma korkusuyla yüzlerce kişinin şikâyetçi olamadığı belirtildi. Yapılan takipte çetenin 11 üyesinin kimlikleri ile Diyarbakır ve İstanbul’daki adresleri belirlendi. Ekipler eşzamanlı başlattıkları operasyonda çetenin 11 üyesini kıskıvrak yakaladı. Aramalarda, ruhsatsız tabanca, 33 adet bilgisayar, 45 cep telefonu, 42 adet sim kart ve 10 adet hard disk ele geçti.
Beni kucağınıza alarak zıplatmanıza ihtiyacım var beyler bu sayede seksin bütün güzelliklerini yatakta beraber yaşayabiliriz. Yalnız bir hatunum bu yüzden müsaitmisin diye sormanıza gerek yok her zaman müsaitim beyler akşamları sadece sizlerle birliktelik yaşamaktayım. Seksi bir bedenim olduğundan dolayı evimde fantezi kıyafetlerim var dilerseniz bu kıyafetleri giyerek daha da azıdırıcı bir şekilde birlikte görüşme gerçekleştirebiliriz aşklarım benim. Yanıma gelirken sadece telefon numaramdan ulaşarak ben geliyorum demeniz yeterli ben sizlere özel bir karşılama gerçekleştirerek kapıdan girerken azdırmayı hedefliyorum beyler. Kondom şartı olmadan sizlere muamelelerimi gerçekleştirmekteyim aşklarım beni beğendiyseniz yanıma gelmenizi bekliyorum. İsmim Şule beyaz tenli seksi bir Diyarbakır Yenişehir Bayan Escortum. Hazzı sizlere doruklarda yaşatabilirim beyler sadece aktif olun yeterli benim için ve yanıma gelirken enerjinizi biriktirin sabahlara kadar görüşmemizi gerçekleştirelim aşklarım. Canlarım seks sırasında arzuladığınız tatları sizlere vermek banada zevk veriyor bu yüzden yatakta kendimi tamamen sizlere bırakarak arzularınızı gerçekleştirmenizi istiyorum. Kendi apartımda sizleri ağırlayabilirim beni becermek isterseniz canlar. Siyah saçlı esmer güzeli olan Diyarbakır Bayan Escortum beyler pürüzsüz bedenimin bütün tatlarını almanızı istiyorum bu yüzden görüşmek isteyen beyleri yanıma bekliyorum.
Beni kucağınıza alarak zıplatmanıza ihtiyacım var beyler bu sayede seksin bütün güzelliklerini yatakta beraber yaşayabiliriz. Yalnız bir hatunum bu yüzden müsaitmisin diye sormanıza gerek yok her zaman müsaitim beyler akşamları sadece sizlerle birliktelik yaşamaktayım. Yanıma gelirken sadece telefon numaramdan ulaşarak ben geliyorum demeniz yeterli ben sizlere özel bir karşılama gerçekleştirerek kapıdan girerken azdırmayı hedefliyorum beyler. Seksi bir bedenim olduğundan dolayı evimde fantezi kıyafetlerim var dilerseniz bu kıyafetleri giyerek daha da azıdırıcı bir şekilde birlikte görüşme gerçekleştirebiliriz aşklarım benim. Kondom şartı olmadan sizlere muamelelerimi gerçekleştirmekteyim aşklarım beni beğendiyseniz yanıma gelmenizi bekliyorum. Canlarım seks sırasında arzuladığınız tatları sizlere vermek banada zevk veriyor bu yüzden yatakta kendimi tamamen sizlere bırakarak arzularınızı gerçekleştirmenizi istiyorum. Hazzı sizlere doruklarda yaşatabilirim beyler sadece aktif olun yeterli benim için ve yanıma gelirken enerjinizi biriktirin sabahlara kadar görüşmemizi gerçekleştirelim aşklarım. İsmim Şule beyaz tenli seksi bir Diyarbakır Yenişehir Bayan Escortum. Kendi apartımda sizleri ağırlayabilirim beni becermek isterseniz canlar. Siyah saçlı esmer güzeli olan Diyarbakır Bayan Escortum beyler pürüzsüz bedenimin bütün tatlarını almanızı istiyorum bu yüzden görüşmek isteyen beyleri yanıma bekliyorum.
Sadece gecelik olarak seks hizmeti vermekteyim canlar. Canlarım en özel seks zevklerini benimle görüşme gerçekleştirerek almanızı sağlamaktayım seks sırasında arzuladığınız anları yaşamak isterseniz yatağıma bekliyorum canlarım sizleri. Kondom takmanızı istemiyorum beyler çünkü içimde ki azgınlığı bu sayede daha fazla hissediyorsunuz ve ikimizde daha fazla zevk alıyoruz aşklarım. Sevişme delisi bir Diyarbakır Sur Escort Bayanım canlarım seks öncesinde ön sevişme birlikteliği gerçekleştiriyorum burada sizlere bedenimin tadını sunduktan sonra sınırsızlığı yaşamak ve yaşatmak adına sekse geçiyorum ve almadığınız ahları sizlere aldırmaktayım canlarım. İsmim Sema 1.71 boyunda 59 kiloda olan esmer güzeli dolgun vücudu olan Diyarbakır Escort Bayanım beyler. Saatlik veya gecelik olarak yanıma gelerek beni becermek isterseniz telefon numaramdan arayabilirsiniz. Seks sırasında sınırlamam yok sadece bana kibar davranın gerisini bana bırakın aşklarım en özel seks görüşmesini yaşamak için sizleri yanıma bekliyorum. Sadece gecelik olarak sizlere seks birlikteliğini sunmaktayım beyler resimlerimde gördüğünüz seksi bedenimin tüm özel yanlarını sizlere sunarak zevk almanızı sağlıyorum ve unutulmazınız olmak istiyorum beyler. İsmim Aydan 29 yaşında 1.70 boyunda 58 kiloda sarışın kıvırcık saçlı Diyarbakır Sur Escort Bayanım aşırı derecede seksi kalçalarım var ve bedenimin tüm güzelliklerini yanıma geldiğiniz zaman sevgili hissiyatında görüşme gerçekleştirerek sizlere sunmaktayım canlarım.